GEMA 5.3: Descarrega la guia de referència mundial per al maneig de l’asma

GEMA, la guia de referència mundial en el maneig de l’asma, t’ofereix ara la versió 5.3 per a la seva descàrrega. Aquesta guia revolucionària utilitza Intel·ligència Artificial conversacional (iaGEMA) per proporcionar informació actualitzada sobre el tractament i maneig de l’asma. Amb GEMA 5.3, s’agilitzaran les consultes per accedir a les últimes novetats en el camp de l’asma.

En aquesta versió, es troben avanços significatius en el tractament de l’asma greu com l’ús del tezepelumab, un nou medicament destinat a persones amb asma severa. A més, GEMA 5.3 presenta un nou algoritme terapèutic per a aquells pacients que no responen als tractaments convencionals. També s’han actualitzat les recomanacions sobre les teofilines. A GEMA 5.3 s’ha decidit eliminar la seva recomanació d’ús.

Una de les característiques destacades de GEMA 5.3 és la incorporació del concepte remissió de l’asma. La guia proposa una definició i possibles tipologies de remissió, tot i que és important tenir en compte que aquestes són aportacions provisionals a l’espera del consens de més de 120 especialistes en asma, amb el suport del Fòrum Asma i SEPAR. Aquestes actualitzacions es reflectiran en GEMA 5.4.

GEMA compta amb el suport de 17 societats científiques reconegudes a nivell mundial.

No perdis l’oportunitat de descarregar GEMA 5.3 i estar al dia amb les últimes recomanacions i avanços en el maneig de l’asma.

Altres articles d'interès

“El pneumòleg ha de liderar un equip multidisciplinari en pro del pacient respiratori crònic”: Dr. David de la Rosa Carrillo, nou president electe de la SEPAR

Seguint els passos del seu pare, David de la Rosa Carrillo (52 anys) va estudiar medicina a Tenerife i es va decidir per la ciutat de Barcelona, concretament l'Hospital Vall d'Hebron, per realitzar la seva especialitat. Poc pensava que no tornaria a l'illa canària i desenvoluparia tota la seva carrera a la ciutat comtal passant per diferents hospitals de referència i liderant associacions relacionades amb la pneumologia.

El Dr. David de la Rosa Carrillo, nou president electe de la SEPAR

El Dr. David de la Rosa Carrillo, pneumòleg a l'Hospital de Santa Creu i Sant Pau de Barcelona, ​​ha estat elegit president de la Societat Espanyola de Pneumologia i Cirurgia Toràcica.

El Dr. David de la Rosa Carrillo, nuevo presidente electo de la SEPAR

El Dr. David de la Rosa Carrillo, neumólogo en el Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona, ha sido elegido presidente de la Sociedad Española de Neumología y Cirugía Torácica.