El Dr. David de la Rosa Carrillo, nou president electe de la SEPAR

El Dr. David de la Rosa Carrillo, pneumòleg a l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona, ​​ha estat elegit president de la Societat Espanyola de Pneumologia i Cirurgia Toràcica (SEPAR) per als propers quatre anys (un com a president electe i tres com a president).
El Dr. Carrillo, que ha estat elegit al 56è Congrés de SEPAR celebrat a Granada del 8 al 10 de juny, assumirà de forma efectiva el seu càrrec a partir de juny de 2024, prenent el relleu de l'actual president de SEPAR, el Dr. Francisco Garcia.
La SEPAR és la societat científica que reuneix més de 5.300 professionals de la salut respiratòria a Espanya, entre pneumòlegs, cirurgians toràcics i Infermeria i Fisioteràpia Respiratòria, juntament amb altres especialistes nacionals i estrangers, amb interessos comuns.

Altres articles d'interès

La Dra Ana María Fortuna, pneumòloga de l’Hospital de Sant Pau, alerta sobre la importància del son en la salut

La Dra. Ana María Fortuna de la Unidad del Sueño del Hospital de Sant Pau alerta de la importancia de tener una buena higiene de sueño para la salud, así como del uso excesivo de pantallas en niños y de cómo las mujeres son las más propensas a sufrir trastornos de sueño.

“El pneumòleg ha de liderar un equip multidisciplinari en pro del pacient respiratori crònic”: Dr. David de la Rosa Carrillo, nou president electe de la SEPAR

Seguint els passos del seu pare, David de la Rosa Carrillo (52 anys) va estudiar medicina a Tenerife i es va decidir per la ciutat de Barcelona, concretament l'Hospital Vall d'Hebron, per realitzar la seva especialitat. Poc pensava que no tornaria a l'illa canària i desenvoluparia tota la seva carrera a la ciutat comtal passant per diferents hospitals de referència i liderant associacions relacionades amb la pneumologia.

El Dr. David de la Rosa Carrillo, nuevo presidente electo de la SEPAR

El Dr. David de la Rosa Carrillo, neumólogo en el Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona, ha sido elegido presidente de la Sociedad Española de Neumología y Cirugía Torácica.