Dia Mundial de les Bronquièctasis

Avui, 1 de juliol, ens unim al del Dia Mundial de les Bronquièctasis, una data especial per conscienciar sobre aquesta condició respiratòria crònica. A l’Hospital de Sant Pau, estem compromesos amb la investigació, el tractament i el suport als pacients que s’enfronten a aquesta malaltia.

Les bronquièctasis es caracteritzen per la dilatació permanent dels bronquis a causa de la inflamació crònica i l’acumulació de moc. Això pot resultar en símptomes com tos persistent, expectoració abundant i recurrents infeccions respiratòries. Tot i que pot ser una condició desafiant, amb el diagnòstic precoç i una gestió adequada, es pot millorar la qualitat de vida d’aquells que la pateixen.

El nostre equip multidisciplinari d’especialistes treballa dia a dia per oferir un enfocament integral i personalitzat a cada pacient. Des de l’avaluació inicial fins a la implementació de tractaments avançats i l’educació contínua, el nostre objectiu és proporcionar la millor atenció possible i donar suport als nostres pacients.

Aquest dia ens recorda la importància de la investigació per avançar en el coneixement sobre les bronquièctasis així com en el desenvolupament de noves estratègies terapèutiques.

Altres articles d'interès

DIA MUNDIAL DE L’ASMA 2024 a Sant Pau

El martes 7 de Mayo de 2024 se celebra en el Hospital de Sant Pau la efeméride de la OMS del día mundial del asma.