Dia Mundial de l’EPOC

El proper 16 de novembre celebrem el Dia Mundial de la Malaltia Pulmonar Obstructiva Crònica (EPOC).

El proper 16 de novembre celebrem el Dia Mundial de la Malaltia Pulmonar Obstructiva Crònica (EPOC).

Amb aquesta data s’intenta promoure a tot el món una profunda comprensió de la malaltia i una millor atenció als pacients.

En aquest sentit i, per commemorar aquesta data, inaugurarem l’exposició itinerant fotogràfica AIRES, sobre persones amb ASMA i EPOC, coordinada pel Dr. Vicente Plaza.

Aquesta exposició, que es veurà a 5 hospitals d’Espanya (Barcelona, Madrid, Bilbao, Sevilla i València), vol mostrar la perseverança i la superació del pacient asmàtic o amb EPOC.

La seva ànima….La seva essència….Una mirada, un gest, pot dir molt. Amb ella desitgem que els pacients comparteixin la seva experiència amb una fotografia creativa i de retrat que mostri històries personals de superació envers l’asma i l’EPOC.

Una exposició que iniciarà el seu periple a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona i que seguirà posteriorment en altres quatre grans hospitals públics.

Altres articles d'interès

15 de març, Dia Mundial del Son

Durant tot el matí tindran lloc les taules informatives, a càrrec dels especialistes de l'hospital, per parlar sobre els hàbits de son.

V Reunió CIRCUITS I COORDINACIÓ Pneumologia

Enguany la reunió tractarà dos temes: 'Assistència integral del pacient amb Apnea Obstructiva del son' i 'L'espirometria, el gran problema encara sense resoldre'.

El 51º Curso de Neumología de Sant Pau tendrá lugar el 26 y 27 de octubre

Los próximos 26 i 27 de octubre, la Sala Polivalente del Hospital de la Santa Creu i Sant Pau y el Recinto Modernista acogerán la 51 edición del Curso de Neumología, un evento de referencia en la especialidad.