David de la Rosa assumeix la Presidencia de la SEPAR

Aquest mes de juny marca una fita important per a la Societat Espanyola de Pneumologia i Cirurgia Toràcica (SEPAR), amb l’assumpció de David de la Rosa Carrillo com el seu nou President. De la Rosa, que va ser escollit President Electe l’any passat, ha completat un any de preparació per liderar aquesta prestigiosa societat professional i ostentarà el càrrec durant els propers tres anys.

David de la Rosa, reconegut pneumòleg de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, ha demostrat un compromís excepcional amb la investigació i el tractament de malalties respiratòries al llarg de la seva carrera. La seva elecció com a President de SEPAR reflecteix la seva dedicació i experiència en el camp de la pneumologia.

La SEPAR exerceix un paper crucial en la promoció de la salut respiratòria, la formació contínua de professionals i la investigació innovadora a Espanya. Amb David de la Rosa al cap, s’espera que la societat continuï avançant en la seva missió de millorar la qualitat de vida dels pacients amb malalties respiratòries i enfortir la col·laboració dins de la comunitat mèdica.

La SEPAR és la societat científica que reuneix més de 5.300 professionals de la salut respiratòria a Espanya, entre pneumòlegs, cirurgians toràcics i Infermeria i Fisioteràpia Respiratòria, juntament amb altres especialistes nacionals i estrangers, amb interessos comuns.

Et convidem a llegir l’entrevista completa concebuda pel doctor De la Rosa a aquest blog, l’any passat en ser elegit President.

Altres articles d'interès

La Dra Ana María Fortuna, pneumòloga de l’Hospital de Sant Pau, alerta sobre la importància del son en la salut

La Dra. Ana María Fortuna de la Unidad del Sueño del Hospital de Sant Pau alerta de la importancia de tener una buena higiene de sueño para la salud, así como del uso excesivo de pantallas en niños y de cómo las mujeres son las más propensas a sufrir trastornos de sueño.

“El pneumòleg ha de liderar un equip multidisciplinari en pro del pacient respiratori crònic”: Dr. David de la Rosa Carrillo, nou president electe de la SEPAR

Seguint els passos del seu pare, David de la Rosa Carrillo (52 anys) va estudiar medicina a Tenerife i es va decidir per la ciutat de Barcelona, concretament l'Hospital Vall d'Hebron, per realitzar la seva especialitat. Poc pensava que no tornaria a l'illa canària i desenvoluparia tota la seva carrera a la ciutat comtal passant per diferents hospitals de referència i liderant associacions relacionades amb la pneumologia.

El Dr. David de la Rosa Carrillo, nou president electe de la SEPAR

El Dr. David de la Rosa Carrillo, pneumòleg a l'Hospital de Santa Creu i Sant Pau de Barcelona, ​​ha estat elegit president de la Societat Espanyola de Pneumologia i Cirurgia Toràcica.