Blog

“El pneumòleg ha de liderar un equip multidisciplinari en pro del pacient respiratori crònic”: Dr. David de la Rosa Carrillo, nou president electe de la SEPAR

Seguint els passos del seu pare, David de la Rosa Carrillo (52 anys) va estudiar medicina a Tenerife i es va decidir per la ciutat de Barcelona, concretament l'Hospital Vall d'Hebron, per realitzar la seva especialitat. Poc pensava que no tornaria a l'illa canària i desenvoluparia tota la seva carrera a la ciutat comtal passant per diferents hospitals de referència i liderant associacions relacionades amb la pneumologia.

El Dr. David de la Rosa Carrillo, nou president electe de la SEPAR

El Dr. David de la Rosa Carrillo, pneumòleg a l'Hospital de Santa Creu i Sant Pau de Barcelona, ​​ha estat elegit president de la Societat Espanyola de Pneumologia i Cirurgia Toràcica.

Tercera edició del Postgrau ‘Atenció del Pacient amb sistema SRNI’

En breu començarà la tercera edició del Postgrau ‘Atenció del Pacient amb sistema SRNI’ impulsat per la Càtedra INSPIRA UAB (INStitut Per a la Investigació Respiratòria Avançada). Les preinscripcions ja estan obertes des d'ara i fins a l'1 d'octubre.

El 51è Curs de Pneumologia de Sant Pau es farà el 26 i 27 d’octubre

Els propers 26 i 27 d'octubre, la Sala Polivalent de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i el Recinte Modernista acolliran la 51 edició del Curs de Pneumologia, un esdeveniment de referència en l'especialitat.

GEMA 5.3: Descarrega la guia de referència mundial per al maneig de l’asma

GEMA, la guia de referència mundial en el maneig de l'asma, t'ofereix ara la versió 5.3 per a la seva descàrrega. Aquesta guia revolucionària utilitza Intel·ligència Artificial conversacional (iaGEMA) per proporcionar-te informació actualitzada sobre el tractament i maneig de l'asma. Amb GEMA 5.3, s'agilitzaran les consultes per accedir a les últimes novetats en el camp de l'asma.

Sant Pau celebra el Dia Mundial de l’Asma

Ahir l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau va celebrar el Dia Mundial de l'Asma amb una sèrie d'activitats al vestíbul. Us compartim algunes fotos de resum.

Tertúlia sobre l’asma amb el Dr. Vicente Plaza

En el Dia Mundial de l'Asma compartim una tertúlia entre el Dr. Vicente Plaza i dos pacients que ajudaran a entendre la importància d'aquesta malaltia respiratòria.

2023.04.21_Càtedra Inspira UAB_Asma Meeting Point

Asma Meeting Point

Avui 21 d'abril, l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau ha acollit l'Asma Meeting Point 2023. La Sala d'Actes va albergar una desena de ponències relacionades amb l'asma i va comptar amb la presència d'una vintena de professionals de reconegut prestigi procedents de tota Espanya.

Asma Meeting Point Sant Pau 2023

El proper 21 d'abril, l'Hospital de la Sant Creu i Sant Pau, acull una nova edició de l'Asma Meeting Point. L'acte començarà cap a les 11.00h del matí i té previst acabar cap a les 19.00h. 8 hores de formació continuada amb 20 professionals del sector que es trobaran a l'auditori de la planta 3 de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.