Blog

El Dr. Alfons Torrego, nou director mèdic de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

El Dr. Alfons Torrego, nou director mèdic de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

El Dr. Alfons Torrego ja exerceix com a nou director mèdic de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i ocupa el càrrec des d'aquest mes de gener. El nomenament es va fer el passat 29 de novembre a la reunió que va fer el Patronat de la Fundació de Gestió Sanitària de l'Hospital.

Exitosa primera edició de l’Agora BRN

Ahir 27 d'octubre, la Sala d'Actes de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, va acollir la primera edició de l'Agora BRN (Barcelona Respiratory Network) amb èxit d'assistència i amb una valoració final molt positiva pels i les més de 100 professionals que hi van assistir.

jornada-fibroris-pulmonar-idiopatica

Jornada sobre la Fibrosi Pulmonar Idiopàtica

El passat 21 de setembre, Recinte Modernista de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau va acollir una jornada corresponent a la Setmana de la Fibrosi Pulmonar Idiopàtica.

El 30 de setembre acaba el termini per participar al Market Place de l’Àgora BRN

El proper 30 de setembre acaba el termini perquè es presentin els pósters pel Market Place de l'Àgora BRN que es farà el 27 d'octubre a la Sala d'Actes de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

1a edició Àgora BRN

El dimecres 27 d'octubre, la Sala d'Actes de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau acollirà la primera edició de l'Àgora BRN (Barcelona Respiratory Network).

Setmana de la Fibrosi Pulmonar Idiopàtica

El dimecres 21 de setembre celebrem la Setmana Internacional de la Fibrosi Pulmonar Idiopàtica amb una jornada de debats que començaran a les 16:00h a la Sala Francesc Cambó del Recinte Modernista de l'Hospital de Sant Pau.

Segona edició del Màster en Pneumología Avançada

En els últims anys, ha crescut de forma exponencial el desenvolupament tecnològic diagnòstic, maneig i tractament de les principals malalties pneumològiques. Això, unit a la limitació de les poques hores de docència que s'implementen a la universitat per aquesta formació, fa que des de la Càtedra INSPIRA-UAB (Institut per a la Investigació Respiratòria Avançada - Universitat Autònoma de Barcelona), s'hagi impulsat aquest curs de pneumologia moderna i avançada amb la finalitat d'aprofundir en el maneig d'aquestes malalties, adquirint una formació sanitària especialitzada.

Segona edició de la Diplomatura de Postgrau: Atenció al pacient amb sistemes de suport respiratori no invasiu (SRNI)

Segunda edición de Diplomatura de Postgrado: Atención al Paciente con Sistemas de Soporte Respiratorio No Invasivo (SRNI). La Cátedra INSPIRA-UAB pone en marcha esta segunda edición del postgrado para seguir con uno de sus objetivos como es la promoción de la docencia para la excelencia de la salud respiratoria.

Càtedra INSPIRA-UAB i el Dia Mundial de l'Asma

Sant Pau commemora el Dia Mundial de l’Asma

El Servei de Pneumologia i Al·lèrgia de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i la Càtedra INSPIRA-UAB han commemorat el Dia Mundial de l'Asma, en una jornada pensada per les persones afectades per aquesta malaltia