15 de març, Dia Mundial del Son

El dia 15 de març, de 9.30h a 13h. es durà a terme al Vestíbul de Sant Quintí, de l'Hospital de Sant Pau, la jornada 'Equitat en el son per una salut global'.

Durant tot el matí tindran lloc les taules informatives, a càrrec dels especialistes de l’hospital, per parlar sobre els hàbits de son. Cal destacar que, a les 11 hores, està prevista una xerrada divulgativa per promoure el descans en les dones i en les persones grans. Concretament, la Dra. Ariadna Farré parlarà sobre els ‘Trastorns del son en la dona’ i la Neurofisiòloga de la Unitat del Son, Sandra Giménez tractarà ‘Els trastorns del son en les persones grans’. Us esperem a tots!

Altres articles d'interès

Dia Mundial de l’EPOC

Per commemorar aquesta data, inaugurarem l'exposició itinerant fotogràfica AIRES, sobre persones amb ASMA i EPOC, coordinada pel Dr. Vicente Plaza.

V Reunió CIRCUITS I COORDINACIÓ Pneumologia

Enguany la reunió tractarà dos temes: 'Assistència integral del pacient amb Apnea Obstructiva del son' i 'L'espirometria, el gran problema encara sense resoldre'.

El 51º Curso de Neumología de Sant Pau tendrá lugar el 26 y 27 de octubre

Los próximos 26 i 27 de octubre, la Sala Polivalente del Hospital de la Santa Creu i Sant Pau y el Recinto Modernista acogerán la 51 edición del Curso de Neumología, un evento de referencia en la especialidad.